layoutelementlayoutelement
Forsidelogo større logo ift. tekst 

Horsens med på Energisafari

18. maj 2016
Horsens Kommune samarbejder med Skive Kommune, Samsø Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune og Aarhus Kommune om projektet Energisafari. Sammen skal de fremvise regionens kompetencer inden for vedvarende energi.

”Det er en fantastisk mulighed for at markere både virksomheder og kommunen inden for vedvarende energi i international erhvervssammenhæng”, fortæller Astrid Carl om Horsens’ partnerskab med Energisafari.

Energisafari er sat i værk for at skabe vækst og eksport for regionens energivirksomheder samt at gøre regionen og energisafaris samarbejdspartnere kendte som førende på energiområdet. Projektet tilbyder fagture hos offentlige og private virksomheder, som direkte eller indirekte arbejder med vedvarende energi. Forventningen er, at op til 6000 fagfolk, erhvervsfolk og politikere årligt vil besøge virksomheder og kommuner i Midtjylland for at få viden og inspiration om grøn energi såsom fjernvarme, bioenergi og vindkraft.

Energisafari tilbyder gennem skræddersyede fagture Know-how og Show-how inden for energi. Know-how består af den viden, som virksomheder og forskningscentre har samlet over mange års forskning og erfaring. Show-how består af implementeringen af know-how til at skabe løsninger inden for grøn energi. 

Du kan læse mere om Energisafari på: www.energisafari.dk.

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Kommune • Rådhustorvet 4
8700 Horsens • Tlf. 7629 2929
CVR-nummer: 29189889
horsens.kommune@horsens.dk


Grøn Vækst Horsens
groenvaekst@horsens.dk