layoutelementlayoutelement
Forsidelogo større logo ift. tekst 
Der var dyb koncentration og spændende snakke til Grøn Vækst Horsens Kick-Off fredag d. 13. november 2015

Highlights fra KICK-OFF

30. november 2015
Grøn Vækst Horsens kick-off-arrangement var en bragende succes. Over 100 engagerede deltagere var mødt op klar til en dag i den grønne væksts tegn.

Udbyttet fra Kick-Offs cafesession er samlet i et referatkatalog og giver inspiration til det videre arbejde med grøn vækst.

Fredag d. 13. november mødte over morgenfriske 100 deltagere ind til Kick-Off af Grøn Vækst Horsens. Dagen startede med rundstykker, kaffe og velkomsttale af borgmesteren. Efter maverne var mættede og tørsten slukket, talte bestyrelsesformand hos HKV Horsens A/S, Lars Goldschmith, engageret og inspirerende om at skabe vækst gennem grønne løsninger. Lars slog fast, at den grønne dagsorden er central for alle - både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger i Horsens Kommune.

Det grønne netværk

Vision bag Grøn Vækst Horsens blev præsenteret af Direktør for Teknik og Miljø Tom Heron og Specialkonsulent Astrid Carl. Herefter samlede deltagerne sig om temaer som innovativ vækst, transport og (efter)uddannelse. De livlige snakke omkring bordene førte til en masse spændende idéer, nye samarbejdsmuligheder og etableringen af et grønt netværk i Horsens.


De mange deltagere kom fra mange forskellige virksomheder lige fra markedsføringbureauer over vinduespudsere til uddannelsesinstitutioner.

Efter formiddagens cafésession fortsatte dagen med Vitus Bering Innovations Parks Future Flight Seminar.

Det grønne samarbejde fortsætter

Grøn Vækst Horsens Kick-Off var så stor en succes, at vi følger op med månedlige fredagscafeer - GRØN VÆKST HORSENS PÅ SLAP LINE - hvor interesserede kan få en uformel snak om den grønne dagsorden. Første arrangement finder sted i Vitus Bering Innovation Park d. 27. november kl. 13:00-15:00.

Kick-Off d. 13. november 2015 i Vitus Bering Innovation Park

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Kommune • Rådhustorvet 4
8700 Horsens • Tlf. 7629 2929
CVR-nummer: 29189889
horsens.kommune@horsens.dk


Grøn Vækst Horsens
groenvaekst@horsens.dk